Szeretettel köszöntöm, Eszti Mama vagyok!

Engedje meg, hogy meghívjam Önt családjával, vagy barátaival Cserkeszőlőbe a vendégházamba, ahol falusias, nyugodt környezetben pihenheti ki magát.

A termálfürdőtől mindössze 5 perces sétára három családias hangulatú apartman várja egész éven át udvarral, terasszal, parkolási lehetőséggel.
Az egyik apartman akadálymentesített, így mozgáskorlátozott vendégeket is szívesen látunk!
Ha netán grillezni támad kedve, kérésre eszközöket biztosítunk. Mindhárom apartman fűtött. Kettőben gázfűtés, egyben kandalló található. Ha a termálfürdő nyújtotta kikapcsolódáson kívül aktívabban szeretne pihenni, néhány ötlet a teljesség igénye nélkül: Mindössze 5 km-re tőlünk, Kunszentmárton mellet folyik el a festői Kőrös. Tíz perces autózással kiváló horgászhelyeket találhat. Napijegy vásárlásban segítséget nyújtunk. Ha már Kunszenten jár, érdemes rövid sétát tenni a felújított folyóparti sétányon, ahonnan gyönyörködhet a túlparton elterülő Kőrös-Maros Nemzeti Park természeti értékeiben.
Szintén 5km-re található tőlünk Tiszakürt is. A falu sajátos hangulatú, felújított arborétumát kár lenne kihagyni. Romantikus és üde labirintus.

Nekem öröm, ha jól érzi magát, ezért egyéni kéréseivel bátran forduljon hozzám! Lehetőségeimhez képest igyekszem azokat teljesíteni.

Ha úgy dönt, hogy nálam foglal szállást, akkor saját kényelme érdekében kérem, idejében jelezze! Ezzel elkerülheti a véletlenszerű szálláskeresés okozta kellemetlenségeket. Katt a szállásfoglalás gombra, ahol írásban küldheti el megrendelését, és felteheti kérdéseit, amikre örömmel válaszolok.